雅思口语话题之a place near water
2017-03-23
雅思口语中的a place near water想必是烤鸭们再熟悉不过的话题之一。今天,环球教育就这个话题来给大家做个解析,并给出一篇口语范文,及其思路。
题目:Describe a place near water you want to visit
The place I’m all dreaming about is the place in Mediterranean area. It can be any country, region, or any city located there, such as Greece and Morocco. The deep blue sea and unique style of housing decoration are pictures that always come into my mind. Besides that, the mouthwatering foods there are another part which makes me crazy about.
口语解析
第一段解析:这段内容是整个回答的一个介绍,为后面的扩展作一个引子。
The Mediterranean has always been listed as one of the Top 10 World’s tourist attractions, especially for those newly-wed couples flying all the way from other countries and starting the hot honeymoon vacation. In China, you know, it’s not that easy to find a sea like that, and it’s boring to see modern buildings with similar shape all the time. But the Mediterranean style houses—blue and white appearance is pretty much like refreshment to the pale world, or like adding spice to meals. I guess the feeling will be fantastic!
第二段解析:这个部分的内容是继开头部分中提到的“deep blue sea and unique style of housing decoration”进行扩展描述,具体解释。
The live seafood has been another reason that pushes me coming to visit. A large range of seafood can be found in local market and seaside restaurant, such as oysters, salmon, lobsters, sea cucumbers, and so forth. Another thing, which is particularly popular on Mediterranean table, is the high quality olive oil, liquid gold as the nickname. I’m so curious about how the locals drink olive oil simply because they enjoy it too much! People there seem to lead a very peaceful life, by that I mean, they don’t worry about the pollution, for no one have the heart to destroy such art-like environment.
第三段解析:对开头部分提到的“mouth-watering seafood”进行扩展描述,通过罗列的方式举出哪些seafood。
There are so many attractions for me to go and see it someday in person; otherwise it’s still a dream. And of course, I’ll bring my father a bottle of fine wine, since it’s also the place where the best white wine comes from.
第四段解析:最后通过另外一个小点“white wine”进行简单结尾。
以上就是环球教育为大家解析的a place near water口语话题,希望对烤鸭们有所帮助。
1 出国雅思培训班:为留学之路筑牢语言基石
2 雅思备考进入「精准提分」时代:从痛点到破局,2025年考生需要怎样的培训?
3 雅思课程培训:体系化学习,高效突破分数壁垒
4 2025雅思培训班避坑指南:如何选择高性价比机构?
5 2025雅思口语培训新生态:动态题库下的高分突围指南
6 2025雅思课程变革与选课指南:科学规划+精准提分成核心竞争力
7 2025年雅思在线课程全指南:灵活备考新趋势与环球教育数字化赋能
8 2025年雅思课程培训全指南:科学规划与环球教育专业赋能
9 2025年雅思补习全攻略:传统面授与在线学习的融合创新
10 出国雅思培训班避坑指南:5大核心标准+环球教育推荐
北京市海淀区环球雅思培训学校 版权所有 课程咨询热线:400-616-8800
Copyright 1997 – 2025 gedu.org. All Rights Reserved 京ICP备10036718号
全部课程、服务及教材面向18岁以上人群
市场合作申请